Bel vandaag nog met: 06-19806063 of mail: info@dimuhandel.nl

Bestrating

Klinkers, betontegels, siertegels, opsluitbanden, betonbielzen... Dimu handelt in alle soorten bestrating. De uitstekende kwaliteit, in combinatie met de scherpe prijs en perfecte service, maakt dat Dimu Handel een gewilde zakenpartner is. Een garantie voor een goede aankoop.

Een tip van Dimu: meet uw tuin van tevoren goed op, maak een plattegrond op schaal en teken hier in wat u van plan bent. Dan heeft u meteen een indicatie van de benodigde hoeveelheid tegels, de kosten en de hoeveelheid werk. Reken 10 tot 15 procent extra aan tegels in verband met het op maat knippen aan de randen van uw bestrating.

Een mooie bestrating maakt uw tuin af. Maar denk er aan, het moet wel goed liggen! Bij een slechte afwatering of verzakking is de lol er gauw af. Om verzakkingen e.d. te voorkomen dient u een goed pakket ophoogzand te gebruiken. Ophoogzand wordt ook wel Straatzand of Aanvulzand genoemd. Het heeft een goede waterdoorlatendheid en is prima af te rijen. Behalve de bestrating kan Dimu ook het zand leveren en grind, dat u bijvoorbeeld gebruikt voor looppaden.

Wilt u de bestrating geheel door Dimu laten verzorgen? Dan kan dat natuurlijk ook. Aan ervaring geen gebrek. Dimu creëert de juiste sfeer rondom uw huis of kantoor en zorgt voor steengoede bestrating.

Wilt u weten hoeveel tegels u nodig heeft? Via onderstaande link kunt u dat eenvoudig uitrekenen.

Wilt u zelf de bestrating uitvoeren? Via onderstaande link krijgt u een perfecte uitleg.

Te koop


BKK zwart
7x10x20cm
130 m2


BKK heide kleur
7x10x20cm
180 m2


Graskei
12x40x60cm
46 st.